Harm Jan Muurling

HARM JAN MUURLING

Sinds 1995 zet H.J. Muurling Assurantiën zich in voor particulieren en ondernemers. Als onafhankelijk kantoor bemiddelt H.J. Muurling Assurantiën bij het tot stand komen en beheren van verzekeringen, financieringen en hypotheken bij verschillende financiële instellingen. Er zijn geen verplichtingen aan verzekeraars of banken, daardoor kan naar eigen professioneel inzicht worden beoordeeld wat voor u de meest gunstige optie is.

BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

H.J. Muurling Assurantiën staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid, kwaliteit en gemak. Maar waar het allemaal om draait is uw financiële zekerheid. Met bijna 95% van het klantenbestand is er een lange historie van samenwerken. H.J. Muurling Assurantiën staat geregistreerd als Erkend  Hypotheekadviseur.

Ik weet namelijk hoe belangrijk het voor mijn klanten is om een tussenpersoon te hebben die zich constant wil verbeteren, beschikt over een groot netwerk en toegang heeft tot up-to-date informatie.

ADVIES OP MAAT

“Als zelfstandig ondernemer – vanuit persoonlijke betrokkenheid – klanten ondersteuning bieden om hun financiële risico’s te beperken of af te dekken. Voor iedere klant op de meest gunstige manier! 20 jaar geleden nam ik het besluit om voor mezelf te beginnen, ik heb daar nog geen dag spijt van gehad. Of het nu gaat om het zoeken van de beste hypotheek of het opstellen van een realistische risicoanalyse voor uw bedrijf, ik ga voor de volle 100% voor de belangen van mijn klanten en dat waarderen zij.”

beoordeling-klanten