OVERZICHT IN GELDZAKEN

JOURE – H.J. Muurling Assurantiën biedt vanaf heden ook budgetcoaching aan. Met de komst van Lida Muurling in het bedrijf is het dermate versterkt dat het direct nieuwe mogelijkheden biedt.
Voor haar intrede heeft Lida ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij diverse verzekeringsmaatschappijen. In verschillende functies, van adviseur tot procescontroller, heeft zij een gestructureerde werkwijze gekregen. Haar talent voor cijfers en interesse in de mens maakt haar dé aanvulling voor het assurantiekantoor. Harm Jan zet zich al ruim 20 jaar in als onafhankelijk adviseur voor particulieren en ondernemers. Hij bemiddelt bij het tot stand komen en beheren van verzekeringen, financieringen en hypotheken.
Harm jan & Lida: ,,Door samen te gaan hebben wij meer tijd en aandacht voor onze klanten. Naast verzekeringen en hypotheken bieden wij nu ook budgetcoaching aan. Wij merken dat veel mensen het vandaag de dag lastig vinden om door de wirwar van regels grip te krijgen of te houden op financiën en administratie. Met onze ervaring kunnen wij deze mensen helpen door hen met raad en daad bij te staan. Met een klein kantoor zijn wij laagdrempelig en persoonlijk betrokken.”
Wilt u voor uw verzekeringen, financieringen, hypotheek of geldzaken persoonlijke aandacht en een deskundig advies? Dan bent u bij H.J. Muurling Assurantiën en Muurling Budgetcoaching aan het juiste adres.
Bron: Jouster Courant | 20-09-2016

Budgetcoaching nieuwe tak bij assurantiekantoor